Afvallen met Bodystyling

Sla navigatie over Gratis Figuuranalyse


Testimonial

Valerie M.  I  -66 cm  I  -10 kilogram 

Valerie worstelde nooit met de weegschaal, totdat ze vier jaar geleden ging samenwonen met haar vriend. Plots ging er een wereld open van zelf gezellig koken en smullen van alles wat lekker is, zoals calorierijke tussendoortjes en heerlijke pasta’s. Al snel vlogen de kilo’s eraan. Voor ze het besefte, stond er 10 kilogram extra op de teller. Valerie had nog altijd een normaal BMI, maar voelde zich niet meer zo goed in haar vel. Via een vriendin die met succes haar extra kilo’s kwijtgeraakt was bij Bodystyling, kwam ze terecht in de Bodystyling-studio in Genk. En de resultaten bleven niet lang uit. Hét bewijs dat je ook met een normaal gewicht terechtkunt bij Bodystyling om te streven naar een gezond, vitaal en slank lichaam waar je je goed in voelt.

Niet alleen voor mensen met overgewicht

Valerie: “Toen de weegschaal op 67 kg bleef staan in plaats van de 57 kg die ik altijd al gewogen had, besloot ik dat het tijd was om er iets aan te doen. Mijn omgeving merkte nochtans geen groot verschil op, maar ik voelde me echt niet meer goed in mijn vel. Mijn kledij zat strakker en oncomfortabeler en ik durfde me in de zomer amper te vertonen in bikini. Bovendien was ik niet meer de energieke persoon die ik vroeger altijd was. Dat stoorde me. Ik wilde er niet langer over blijven klagen, dus ik stapte naar Bodystyling. Al moest ik daarvoor toch een drempel overwinnen, want ik dacht dat Bodystyling alleen iets was voor mensen met overgewicht en vreesde dat ze me daar zouden uitlachen, want tenslotte was ik niet echt dik.”

Ook haalbaar zonder sportervaring

Echt sporten had Valerie nooit gedaan, maar toch bleek dat geen obstakel om snel resultaten te boeken bij Bodystyling: “Ik was een sporthopper en deed van alles – lopen, zwemmen, fitness … – maar ik hield het nooit lang vol. Sinds ik bij Bodystyling train, weet ik ook waarom: ik heb begeleiding nodig. In de Bodystyling-studio in Genk voel ik me thuis. Iedereen is er zo vriendelijk en de begeleiding is er super. Ik word van dichtbij opgevolgd en dat motiveert me om door te zetten. De oefeningen doe ik in mijn eigen tempo en dat voelt heel aangenaam. Het neemt bovendien elke keer maar een halfuurtje van mijn tijd in beslag. In het begin twee keer per week, nu nog een wekelijkse onderhoudssessie. Erg tijdsefficiënt én ik geniet ervan!”

Sport + voeding = succes!

Valerie veranderde haar voedingspatroon met de hulp van Bodystyling: “In het begin deed ik dat heel strikt, omdat ik wist dat er ook op dat vlak iets drastisch moest wijzigen als ik mijn doel wilde bereiken. Geen chips, geen chocola, geen snoep, … Daarvoor moest ik wel een knop omdraaien. Maar na verloop van tijd ging het almaar gemakkelijker. De kilo’s vlogen eraf! Na amper tien weken zat ik weer op mijn oude gewicht. Nu ik mijn doel bereikt heb, sta ik mezelf af en toe een genietmomentje toe. Dat is trouwens de basis van het voedingsadvies van Bodystyling, want anders hou je het nooit vol. Vandaag eet ik bewuster, maar geniet ik ook (met mate) en daardoor blijft mijn huidige gewicht van 57 kg stabiel. Ik voel me zoveel beter en energieker en ben zelfverzekerder dan ooit. En mijn omgeving ziet nu wél het verschil!”