Afvallen met Bodystyling

Sla navigatie over Gratis Figuuranalyse


Testimonial van de maand

Anni Michaux (67)  I  -15 kg  I  -119 cm

Anni is een energieke en actieve dame van 67, maar enkele jaren geleden voelde ze zich minder goed in haar vel. De ouderdom liet zich stilaan voelen, met stramme en stijve gewrichten tot gevolg, ook al deed ze best veel sport. Anni wilde ook graag wat kilootjes kwijtraken. Via haar dochter kwam ze bij Bodystyling in Leuven terecht. Vandaag, meer dan drie jaar later, weegt ze 15 kilo minder en voelt ze zich beter dan ooit!

Veel meer dan afvallen alleen

Toen Anni besliste dat ze wilde afvallen, startte ze met een dieet. De kilo’s vlogen eraf, maar dat succes was maar van korte duur. Ze voelde zich ook almaar minder vitaal: ’s morgens uit bed komen was een opgave, door haar stijve benen en stramme gewrichten. Anni: “Ik stopte met het dieet, dus de kilo’s vlogen er in geen tijd weer aan. Omdat ik me almaar slechter in mijn vel voelde, wilde ik meer dan gewoon afvallen. Alleen wist ik niet hoe ik het op een andere manier moest aanpakken, want ik sportte al veel. Maar dat bleek niet genoeg …”

Soepeler, fitter, vitaler!

Anni’s dochter sportte bij Bodystyling in Leuven en zo kwam ze in contact met de studio waar ze vandaag nog altijd traint. “Ik startte in januari 2014 met twee sessies per week. Zes maanden later was ik al 15 kilo kwijt. Maar dat gewichtsverlies was voor mij niet het belangrijkste. Mijn gewrichten zijn nu soepeler en ik voel me veel fitter. De andere sporten die ik doe, gaan me nu veel beter af. Het effect is echt fantastisch! Natuurlijk lette ik vanaf het begin van mijn Bodystyling-kuur ook op mijn voeding en dat doe ik vandaag nog steeds. Maar af en toe zondigen, moet kunnen. Ik eet zo nu en dan een stukje chocolade en daar kan ik dan écht van genieten.”

De perfecte combinatie

“Vandaag is mijn gewicht nog altijd stabiel dankzij een goed evenwicht tussen bewegen bij Bodystyling, andere sporten én gezonde voeding. Maar het belangrijkste is dat ik me weer zoveel beter in mijn vel voel! Deze manier van oefenen bevalt me echt. Ik werk mijn programma af in een verwarmde cabine, wat heel goed is tegen stramme spieren en gewrichten. De coaches zijn altijd even vriendelijk en passen mijn programma aan volgens mijn behoeften en wensen. Zo train ik heel efficiënt, maximaal een halfuurtje per week. Elke oefensessie sluit ik af met een ontspannend kwartiertje Skinrevita. Dat houdt mijn huid in goede conditie. Kortom: voor mij werkt deze combinatie van bewegen, ontspannen en slim eten perfect. Een aanrader voor iedereen die streeft naar meer energie!. Mijn zus is ondertussen trouwens ook fan van Bodystyling. Ze zag hoeveel energie ik had en is dus ook gestart!"